HomeReceptenWinkelbedienden laten deze producten links liggen: dat is wat er mis mee...

Winkelbedienden laten deze producten links liggen: dat is wat er mis mee is

Er zijn bepaalde categorieën artikelen in kruidenierswinkels die je met extra voorzichtigheid moet kopen.Eén daarvan is bevroren kant-en-klaarmaaltijden voor onderweg.

Als je in de winkel de houdbaarheidsdatum van dergelijke producten wilt controleren, kom je waarschijnlijk niet achter de waarheid.Op dozen met dezelfde knoedels of bolletjes staat namelijk vaak de productiedatum.Er moet echter rekening mee worden gehouden dat in de verpakking met verse halffabrikaten en die van de oude partij kunnen zitten.

Bovendien stoppen kopers gewichtige goederen zelf in de verpakkingen.Dit is nog een reden om op je hoede te zijn, omdat niet alle bezoekers schoon kunnen zijn.

‘Ik sta niet in voor de netheid van de mensen die boodschappen kwamen doen.Er zijn niet altijd lepels in dergelijke afdelingen, en mensen doen er op nogal wilde manieren glazuur op.Ik heb een keer een burger gezien die knoedels liet vallen en ze veilig op het dienblad terugzette,’ merkt de auteur van de blog ‘Thuis koken, lekker koken’ op Yandex.Zen op.

Ondertussen werd bekend hoe je melk van lage kwaliteit kunt herkennen aan één letter op de verpakking.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Am beliebtesten